top of page

Tarieven

Vast tarief

 

Vast | Goed advies en ondersteuning verricht alle op deze website benoemde werkzaamheden, met uitzondering van de koopakte check, voor een vast tarief per uur. Er wordt van tevoren zoveel mogelijk een afspraak gemaakt over de juridische dienstverlening die u mag verwachten, zodat u weet waaraan u toe bent.

 

In spoedeisende gevallen, dan wel in gevallen waarin advies of begeleiding van een derde dient te worden ingeroepen, wordt het uurtarief verhoogd. Hierover wordt u van tevoren geïnformeerd.

 

Benieuwd welk vast tarief Vast | Goed advies en ondersteuning hanteert? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons tarief of voor een passende offerte.

Tarief koopakte check

 

Voor de koopakte check wordt een vast tarief van €175,00 exclusief omzetbelasting per te checken overeenkomst gehanteerd. Uitgangspunt hierbij is een overeenkomst voor de aankoop van een woonhuis waarbij door u tijdig alle benodigde stukken op correcte wijze worden aangeleverd. Indien de inhoud van de overeenkomst aanleiding geeft om van voornoemd tarief af te wijken dan informeert Vast | Goed advies en ondersteuning u daar tijdig over en kunt u zonder kosten afzien van de koopakte check. 

money-2724235_1920.jpg

advies en ondersteuning 

voor notarissen, projectontwikkelaars en particulieren

bottom of page